dimarts, 28 de juny del 2011

UNA PRECIOSA LETRA PARA UN BUEN VERANO

LA SELECTIVIDAD YA ES VUESTRA

.
















Ante todo quiero haceros un regalo virtual, unas playas que suponen tranquilidad y un descanso después de la tensión que conlleva cualquier examen, y más en este caso. Bueno, a lo que vamos ¡FELICIDADES, ENHORABUENA!... lo habéis conseguido.
La imagen de arriba es de una playa de Mallorca, la de abajo significa que tenéis ante vosotros un horizonte despejado, lleno de posibilidades.
Os echaré de menos.

Carmen (Tema, resumen...¡glup!)

diumenge, 19 de juny del 2011

dimarts, 7 de juny del 2011

CRÒNICA DEL CLUB DE LECTURA


El dimecres 1 de juny es va realitzar el Club de Lectura. Va començar amb la presentació del llibre i de l’escriptora. Seguidament alguns alumnes van llegir diversos fragments interessants del llibre i la biografia de l’autora, Gemma Pasqual. Finalment li vam fer preguntes a Gemma.
Gràcies a aquesta activitat hem conegut una escriptora sensacional. Ha sigut interessant conèixer-la, ja que ens hem llegit alguns llibres escrits per aquesta autora i, amb ells, hem pogut veure com és la vida. Gemma és simpàtica, atenta i divertida. Tots pensàvem que anava a ser avorrit, però, es ho vam passar molt bé.

Laura París i Laura Vidal. 2n C

dimecres, 1 de juny del 2011

Et recorde Amanda i Gemma Pasqual

De


Meravellosa la vesprada que hem passat comentant la novel·la, Et recorde, Amanda, amb la companyia de la seua creadora, l'escriptora Gemma Pasqual.
Tots nosaltres hem gaudit de la seua càlida proximitat i els seus amens i instructius comentaris. Els voluntariosos organitzadors, alumnes de 2n d'ESO encapçalats dels seus professors, Carles LLinares i Anna Franco, han aconseguit una gran tertúlia que ha reunit a companys d'altres cursos, pares i mares i professors, engrescats pels llibres de la nostra autora convidada.
Gràcies a tots per la participació, ha estat una cloenda de curs, pel que fa a clubs de lectura, d'allò més motivadora.